New ! Game of Patrice

Hallo,

Patrice Catanzaro heeft twee prachtige, nieuwe collecties. De collectie Game of Patrice bestaat uit voornamelijk jurkjes in hoogkwalitatieve lycra. Prachtige pasvormen, exclusieve ontwerpen.In de tweede collectie Tome 12.2 vindt u opwindende wetlook en lakkledij. Fetish kleding van het hoogste niveau.

Kijk even in de webshop onder ‘Bodywear for her – NEW’. Daar kan u alle nieuwe modellen van bovenstaande collecties bekijken.

Hopelijk tot heel binnenkort,

Nancy

 

Hello,

Patrice Catanzaro has two gorgeous, new collections. The collection Game of Patrice offers mainly dresses made from high quality lycra. Magnificent models, exclusive designs.In the second collection T0me 12.2 you can find exciting garments in wetlook and shiny PVC. High level fetish clothing.

You can find it in the webshop under ‘Bodywear for her – NEW’.

Hope to hear from you soon,

Nancy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *